Tuesday, December 21, 2021

Og fitness børns udvikling teenagere romantik dating

Og fitness børns udvikling teenagere romantik dating



Alt, hvad din teenager har brug for at vide om at sætte grænser. Selvfølgelig kan forhold også have ulemper. De er ikke fuldt ud modne til at tage selvstændige beslutninger. Hvem er din yndlingsdigter og det mest underholdende digt og hvorfor? Disse konsekvenser vil ændre din teenagers adfærd.





Indflydelse på relationskvalitet



Ungdomsudvikling Ungdom Seksuel sundhed Publikationer og præsentationer Om os. Ressource for unges romantiske forhold. ACT Youth Network-webstedet er designet til unge og indeholder et afsnit om romantiske forhold. Unge mennesker kan tage "spørgsmålet om forholdstjek", lære om de "kærlighedskemikalier", de kan opleve, og finde tips om alt fra at bygge gode relationer til at bryde op.


ACT for Youth fremhæver en ny vision for unges seksuelle og reproduktive sundhed Hvorfor er U. teenagere langt mere tilbøjelige end teenagere i Holland til at føde? I denne artikel af John Santelli og Amy Schalet gennemgår forfatterne historiske og kulturelle sammenhænge - især voksnes holdninger til unges seksualitet - for at pege os mod sundere resultater. PDF Teenagers romantiske forhold I denne artikel diskuterer Sarah Sørensen betydningen af ​​romantiske forhold for unge, herunder fordelene ved sunde forhold, de risici, romantiske forhold kan udgøre, og behovet for voksne til at støtte unge mennesker i at udvikle sunde forhold.


Romantiske forhold har meget at lære unge om kommunikation, følelser, og fitness børns udvikling teenagere romantik dating, empati, identitet og for nogle og fitness børns udvikling teenagere romantik dating køn.


Selvom disse lektioner ofte kan udgøre et værdifuldt grundlag for langsigtede forhold i voksenlivet, er de også vigtige bidragydere til vækst, robusthed og lykke i teenageårene. I teenageårene kan det at have en kæreste eller en kæreste booste ens selvtillid. Når parforhold er præget af intimitet og god kommunikation, er de unge gladere for sig selv.


Unge værdsætter den støtte, tillid og nærhed, de oplever i romantiske forhold. Faktisk har teenagere flere konflikter med deres forældre og jævnaldrende end med romantiske partnere, selvom konflikter inden for romantiske forhold stiger med alderen. At tilbringe tid sammen i aktiviteter, som begge partnere nyder, er meget vigtigt for unge par.


Når denne dimension af intimitet mangler, slutter parforhold ofte. Relationer kan understøtte seksuel udvikling, en vigtig del af at vokse til voksenlivet. De fleste unge mener, at sex bør forekomme inden for rammerne af et romantisk forhold, og selvom ikke alle forhold er seksuelle, og fitness børns udvikling teenagere romantik dating aktive unge er monogame. For mere om romantiske forhold og seksuel oplevelse, se Demografi: Seksuel sundhed.


Selvfølgelig kan forhold også have ulemper. At gå ind i relationernes verden fører næsten uundgåeligt til den følelsesmæssigt sårbare oplevelse af at bryde op. For unge, der er mere følsomme over for afvisning, kan bruddet udløse et dyk ned i selvtvivl og fortvivlelse. Relationer af lav kvalitet, der er præget af mangel på tillid, konstant konflikt og datingvold, kan også efterlade unge ofre for depression og angst. Pre-teen dating, især for piger og især når sex er involveret, er forbundet med depression.


Forholdet mellem tidlig dating og depression er ikke helt forstået. Ulighed i et forhold og dårlig behandling af en partner kan godt føre til depression, men kilden til følelsesmæssige vanskeligheder kan også komme uden for forholdet.


Meget unge piger, der dater, kommer ofte fra familier, der og fitness børns udvikling teenagere romantik dating kæmper, og kan begynde forhold, der allerede er sårbare over for depression. Der er også nogle beviser på, at depression får unge piger til at søge relationer. Udbredelse og rækkefølge Omkring hver tredje årige har haft et romantisk forhold, og tallet stiger naturligvis med alderen: Ved 17 års alderen har de fleste unge haft en vis erfaring med romantiske forhold.


Teenagere har typisk mere end ét sådant forhold i løbet af deres teenageår, og fitness børns udvikling teenagere romantik dating, oftest fire. Kultur og seksuel orientering har indflydelse på timingen og antallet af forhold. For eksempel har asiatiske amerikanske teenagere en tendens til at indgå romantiske forhold senere end andre teenagere; generelt set er dating i teenageårene mindre accepteret i asiatiske kulturer.


Seksuelle minoritetsunge står over for forhindringer i mødet med potentielle partnere. Mens mange unge møder deres romantiske partnere i skolen, er der mindre sandsynlighed for, at unge med seksuelle minoriteter finder disse sociale kredse i skolen på grund af niveauet af diskrimination, de oplever, samt det lille antal unge, der er kommet ud. Barndom og tidlige teenagere De fleste af et barns venner er sandsynligvis af samme køn. Puberteten lancerer intens interesse for romantiske forhold.


I de før- og tidlige teenageår kommer romantik på banen i form af forelskelser, selvom der kan være lidt kontakt med forelskelsesobjektet. De i deres tidlige teenageår - især personer med høj social status - socialiserer typisk uden for skolen i blandede kønsgrupper. De begynder derefter at danne par i korte datingforhold, ofte i fodsporene på de mest populære af deres jævnaldrende.


Mellem- og sene teenagere Unge teenagere opbygger selvtillid ved at dyppe tæerne i romantiske farvande, mens de støttes af stærke venskaber. Med tiden giver den selvtillid teenagere mulighed for at modstå jævnaldrende meninger og vælge romantiske partnere baseret på kompatibilitet snarere end social ønskværdighed. På gymnasiet er gruppeaktiviteter, der inkluderer par, almindelige, og i slutningen af ​​teenageårene bruger par mindre tid sammen med jævnaldrende og mere tid sammen, mens de fortsætter med at opretholde sociale netværk.


Den gennemsnitlige varighed af teenagers romantiske forhold stiger gennem teenageårene. I en alder af 16 rapporterer unge, at forhold typisk varer i seks måneder, og efter 18 forhold varer ofte et år eller mere, hvor sorte teenagere opretholder længere forhold end andre racemæssige eller etniske grupper.


Påvirkninger af relationskvalitet I teenageårene, når relationer er nye, formes de unges oplevelser til dels af familie og jævnaldrende. Forældre og familie Niveauet af nærhed og støtte, unge har oplevet med deres forældre og søskende, påvirker kvaliteten af ​​deres romantiske forhold. Hvis kommunikationen mellem forældre og børn er positiv og støttende i den tidlige ungdomsår, og fitness børns udvikling teenagere romantik dating, unge er mere tilbøjelige til at interagere positivt med romantiske partnere i slutningen af ​​teenageårene.


Hvordan forældre modellerer konflikter påvirker også deres børns forhold. Forældres skilsmisse ændrer unges syn på engagement og graden af ​​intimitet, de oplever i deres egne forhold. Oplevelse af alvorlig konflikt inden for ægteskabet kan også gøre et barn mere tilbøjelige til at begå eller blive ofre for datingvold, ligesom fysisk og seksuelt misbrug i barndommen kan.


Venner og jævnaldrende Peer-forhold er også indflydelsesrige. Til en vis grad, og fitness børns udvikling teenagere romantik dating, kvaliteten af ​​romantiske forhold afspejler venskabernes kvalitet: Teenagere, der har tætte og tillidsfulde venskaber, vil sandsynligvis have tætte og tillidsfulde romantiske forhold, mens de, der har tendens til fjendtlighed og aggression med venner og jævnaldrende, vil bringe disse tendenser ind i forhold.


På samme måde afspejles niveauet af relationelle færdigheder, som unge udvikler inden for venskab - såsom at udtrykke forskellige synspunkter og løse konflikter - i deres romantiske forhold. Opfattede sociale normer påvirker også kvaliteten af ​​relationer. For eksempel er drenge mere tilbøjelige til at være aggressive romantiske partnere, hvis de tror, ​​at aggression er almindelig blandt deres jævnaldrende. Støtte til sunde forhold: Familier Forældre kan forbedre oddsene for, at deres børn vil have positive romantiske forhold ved at bruge en "autoritativ" i modsætning til autoritær eller tilladende forældrestil: holde sig informeret og sætte grænser, men ikke forsøge fuldstændig at kontrollere en teenagers datingliv.


Selvom det er vigtigt at overvåge børns aktiviteter, bør forældre også lære at respektere grænser for deres børn. Når forældre gentagne gange overtræder en ung teenagers grænser, er der i slutningen af ​​teenageårene større sandsynlighed for, at han eller hun udøver eller bliver ofre for vold i et romantisk forhold.


Familier kan også støtte sunde forhold ved at acceptere ikke-heteroseksuelle orienteringer og behandle deres børns romantiske partnere af samme køn, som de gør partnere med modsat køn. Lesbiske og homoseksuelle unge kan have brug for voksenstøtte til at finde sikre steder at mødes og socialisere. Ressourcer til professionelle ungdomsarbejdere De færdigheder, der hjælper os med at forhandle lykkeligere og mere tilfredsstillende forhold, kan læres.


Besøg siderne nedenfor for links til mange ressourcer. Social og følelsesmæssig læring SEL Toolkit: Relationsfærdigheder Og fitness børns udvikling teenagere romantik dating forbedrer evnen til at kommunikere og forbinde med en række mennesker på sunde måder.


I denne sektion af SEL Toolkit linker vi til strategier og ressourcer, der vil hjælpe professionelle ungdomsarbejdere med at undervise i relationsfærdigheder. Hjælper unge med at opbygge relationsfærdigheder Her linker vi til programaktiviteter og læseplaner, der fokuserer på at opbygge relationsfærdigheder.


Ressourcer til unge er også inkluderet. Referencer [1] Collins, W. Ungdoms romantiske forhold. Annual Review of Psychology, 60, Romantiske forhold. Rosen Eds. New York, NY: Guilford Press.


Udvikling af romantiske forhold i ungdomsårene og voksende alder: Implikationer for samfundets mentale sundhed. Canadian Journal of Community Mental Health, adolescents romantiske forhold som forløbere for sunde voksenægteskaber: En gennemgang af teori, forskning og programmer, og fitness børns udvikling teenagere romantik dating.


Santa Monica, Californien: RAND Corporation. Forældre og jævnaldrende forudsigere for fysisk aggression og konflikthåndtering i romantiske forhold i den tidlige voksenalder. Journal of Family Psychology, Fremtidige retninger i forskning om seksuelle minoritetsungdoms mentale, adfærdsmæssige og seksuelle sundhed. At forestille sig et Amerika uden uligheder i seksuel orientering i unges sundhed. American Journal of Public Health, 2 Din onlinekilde til positiv ungdomsudvikling.


Seksuel sundhed og udvikling Hvad er seksuel sundhed? Romantiske forhold i ungdomsårene printervenlige Romantiske forhold har meget at lære unge om kommunikation, følelser, empati, identitet og for nogle par sex.


Referencer [ 1 ]. Collins, W. Connolly, J. Karney, B. Linder, J. Mustanski, B. Cornell University Bronfenbrenner Center for Translationel Forskning. University of Rochester Medical Center. Copyright © ACT for Ungdomscenter for Fællesskabsindsats. Alle rettigheder forbeholdes. Udvikling af hjemmeside og database af RMF Designs.





100 procent gratis datingsider i dubai



For yngre teenagere kan det være omfanget af dating at invitere en romantisk interesse til huset. Eller du kan køre din teenager og deres date i biografen eller et offentligt sted. Ældre teenagere vil sandsynligvis gerne gå ud på dates uden chauffør eller chaperone. Gør det til et privilegium, der kan optjenes, så længe din teenager udviser troværdig adfærd. Lav klare retningslinjer om onlineromance. Mange teenagere taler online, hvilket nemt kan udvikle sig til en falsk følelse af intimitet.


Derfor er det mere sandsynligt, at de møder folk, de har chattet med, men aldrig har mødt, fordi de ikke ser dem som fremmede. Opret klare regler om online dating, og hold dig opdateret om alle apps, din teenager kan blive fristet til at bruge, som f.eks. Tinder. Kend din teenagers rejseplan. Insister på, at din teenager kontakter dig, hvis planen ændres. Hvis du føler, det er nødvendigt, kan du konfigurere sporingsapps på dit barns telefon, så du altid ved, hvor de er. Etabler et klart udgangsforbud. Gør det klart, at du har brug for at kende detaljerne om, hvem din teenager vil være sammen med, hvor de skal hen, og hvem der vil være der.


Etabler også et klart udgangsforbud. Dit barn kan hævde disse regler, men kan også føle sig trøstet af dem - ikke at de vil fortælle dig det. Sæt aldersgrænser. Så sæt nogle regler om den acceptable dating aldersgruppe. Ved, hvem der er hjemme hos den anden person. Diskuter teknologiske farer, som sexting.


Desværre kan disse billeder blive offentlige meget hurtigt, og intetanende teenagere kan ende med at blive såret, skammet eller flov. Etabler klare mobiltelefonregler, der hjælper din teenager med at træffe gode beslutninger. Overvej, at den måde, du forælder din teenager i denne nye fase, kan have store konsekvenser for deres fremtidige forhold, romantiske og andre forhold, de livsstilsvalg, de træffer, og den modne voksne, de bliver. Jo mere åben og støttende du kan være sammen med dem, jo ​​bedre. Når alt kommer til alt, hvis noget går galt, vil du gerne have, at de skal vide, at du altid er i deres hjørne.


Få kost- og velværetips, der hjælper dine børn med at forblive sunde og glade. Common Sense Media. Hvad teenagere virkelig tænker om deres sociale medieliv. Opdateret 9. september, American Academy of Pediatrics. Stadier af ungdomsårene. Opdateret 29. marts, Sunde datingforhold i teenageårene. Opdateret 25. marts, Manning WD, Longmore MA, Copp J, Giordano PC. Kompleksiteten ved ungdomsdating og seksuelle forhold: flydende, betydningsfulde og implikationer for unge voksnes velvære.


Ny Dir Child Adolesc Dev. Seksualundervisning for børn og unge. Sancassiani F, Pintus E, Holte A, et al. Forbedring af de unges følelsesmæssige og sociale færdigheder for at fremme deres velvære og positive udvikling: en systematisk gennemgang af universelle skolebaserede randomiserede kontrollerede forsøg. Clin Practice Epidemiol Ment Health.


AAP politikerklæring opfordrer til støtte og omsorg for transkønnede og kønsforskelle børn og unge. Udgivet 17. september, Information til teenagere: hvad du behøver at vide om privatlivets fred.


Medier og børn. Opdateret juni 4, Tegn på teenager dating vold. Opdateret 12. februar, Taler om "sexting". Opdateret 22. juli, Adfærdstræning — konsekvenser. Men med den rigtige tilgang og nogle få retningslinjer kan du etablere et miljø, hvor din teenager trygt kan udforske datingverdenen. Ligeledes, hvis du udstyrer din teenager med de rigtige værktøjer, kan de også tage skridt til at sikre, at de også dater sikkert - en færdighed, der især vil gavne dem, når de skal på college.


Når det kommer til at holde din teenager sikker i datingverdenen, er det vigtigt at etablere nogle få retningslinjer og grænser. Ved at gøre det skaber du et miljø designet til at holde din teenager sikker, mens du stadig giver dem en vis frihed til at date. Her er de vigtigste ting at gøre, der kan hjælpe. At etablere og håndhæve et udgangsforbud virker simpelt nok, men du ville blive overrasket over, hvor mange forældre ikke tager dette skridt, da deres teenager begynder at date. At have et udgangsforbud er en af ​​de enkleste måder at skabe grænser på og sikre, at din teenager har et bestemt tidspunkt, hvor datoen slutter.


Når du etablerer et udgangsforbud, skal du overveje dit fællesskabs retningslinjer. Mange lokalsamfund har allerede et etableret udgangsforbud for gymnasieelever, så mange forældre bruger bare disse retningslinjer som deres barns udgangsforbud. Det er vigtigt at etablere nogle grundregler for din teenager, når de begynder at date. Tænk over dine forventninger og kommuniker dem derefter til dit barn.


For eksempel fortæller mange forældre deres teenager, at de ikke må være hjemme hos en partner, medmindre forældrene er der. Du vil måske også have din teenager til at fortælle dig, hvis deres planer ændrer sig, og de kommer til at være et andet sted. Med andre ord, hvis din teenager planlagde at deltage i en fest, men så beslutter sig for at tage afsted og se en film i stedet for, skulle de skrive til dig og fortælle dig. Andre mulige grundregler omfatter indstilling af aldersintervaller for potentielle datoer eller begrænsning af, hvor de kan gå på dates.


Kommuniker dine forventninger til din teenager, men giv dem også nogle input. Sammen kan I finde på løsninger, der virker for jer begge. De fleste teenagere vægrer sig ved tanken om, at de skal præsentere deres date for deres forældre. Men når det kommer til sikker dating, bør dette trin ikke overses. Ved at møde din teenagers date, kan du få en idé om, hvem de bruger tid med og også begynde at opbygge et forhold til dem.


Dette fungerer også som et sikkerhedsnet, hvis din teenager ønsker at møde eller gå på date med en, de har mødt online. Ved at kræve, at du møder, hvem de dater, kan du forhåbentlig afværge eventuelle farlige situationer. Du kan også overveje at invitere din teenagers date til at hænge ud i dit hjem.


Tilskynd din teenager til at invitere dem til middag, til at hænge ud på fredag ​​og se en film eller til at kigge forbi til pizza efter en fodboldkamp. Disse afslappede interaktioner giver dig mulighed for at lære, hvem din teenager dater og se, hvordan de behandler hinanden. Nogle gange kommer teenagere i situationer, hvor de er i overhovedet, eller deres date viser sig at være anderledes, end de havde forventet. Måske tager deres date dem med til en fest, hvor der er stoffer og alkohol.


Eller måske bliver din teenagers date misbrug, har fået for meget at drikke eller presser dem til sex. Hvis du er deres stående undskyldning, kan de bebrejde dig, når de skal gå, eller når du kommer for at hente dem.


Nogle forældre etablerer denne flugtplan for deres teenagere og lover at samle dem op uden at stille spørgsmål eller presse dem for detaljer, indtil de er klar til at tale. Ved at gøre dette føler teenagere sig mindre bange for at komme i problemer og er mere tilbøjelige til at række ud efter hjælp. De ved også, at de kan regne med, at du er der. Nogle forældre etablerer endda et kodeord eller kodetekst, der gør dem opmærksom på, at de har brug for hjælp.


Hvis teenageren bruger dette ord under et opkald eller sms'er ordet eller nummeret, ringer forælderen med en undskyldning for, hvorfor de skal komme og hente deres teenager, og så dukker de op. Denne indbyggede flugtplan gør det lettere for din teenager at tage af sted uden at skulle håndtere gruppepres. Når din teenager skal ud på en date, er det vigtigt at vide, hvor din teenager skal hen, hvem de skal med, og hvad de planlægger at gøre. Selvom forældrekontrol-apps som Life og Find My iPhone er nyttige til at spore din teenager, hvis du har brug for at komme i kontakt med dem, er teknologien ikke idiotsikker.


Telefonbatterier dør, service kan begrænses, eller telefoner kan slukkes. Hvis du havde brug for at komme til din teenager i en fart, skal du vide, hvor de vil være. Det betyder at have en adresse og et navn på, hvor de vil være, især hvis de skal hjem til nogen og ikke til et offentligt sted som en biograf, kaffebar eller restaurant. Mest sandsynligt har du allerede talt om sex. Du har sikkert endda talt om de risici, der er forbundet med seksuelle overgreb og datingvold.


Hvor akavet det end er at have disse svære samtaler med din teenager, så skal du have dem igen. Din teenager skal mindes om, hvordan man forbliver sikker, og hvilke risici de står over for. Uanset hvor meget de kender og respekterer deres partner, skal de være opmærksomme på, at dating ikke er helt risikofrit. Du ville undlade at springe over eller undgå at berøre disse emner igen. De er ikke fuldt ud modne til at tage selvstændige beslutninger. Jeg betragter dette som et resultat af sociale medier, film og informationsteknologi.


Sådanne moderne teknologier har gjort teenagere kreative og smarte i samme henseende, de fleste af dem falder i romantiske forhold. I denne alder har de brug for meget forældrenes omsorg og støtte. Forældre bør etablere et hyggeligt miljø, så teenagere ikke tøver med at dele noget med dem. Teenagere deler ofte ikke deres følelser med deres forældre på grund af det strenge miljø i familien. Vores land er stadig ikke avanceret til nemt at tage imod sådanne forhold mellem teenagere.


I dag spiller sociale netværkssider en afgørende rolle for teenagere i at udvikle relationer med mange ukendte mennesker. Som et resultat bliver mange børn ofre. Cybermobning er blevet et stort problem i disse dage. Mange børn har lidt under dette. Så enhver forælders ansvar er at kende deres teenagebarns aktiviteter og forhindre dem i sådanne farer. Som konklusion er teenage ikke kun begrænset til det romantiske liv, men denne alder kan snarere gøres frugtbar ved at hengive teenagere til kreative værker, deltage i ungdomsklubber og musiktimer, hvilket giver platform til at udgrave deres skjulte talent.


Strenge forældre opdrager luskede børn. At date og komme ind i et forhold er som en forbudt frugt for teenagere, og at blive påvirket af vestlig kultur er det, der får dem til at ønske at følge det mere. Teenagere skal have lov til at date. De skal have lov til at udforske og vide, hvad de vil have i deres specifikke anden. Den bedste måde at håndtere teenagerromantik på ville være at forblive åben over for ideen om det.


En gang imellem bør forældre tjekke deres børn, men stole på, at de kan håndtere problemer på egen hånd. Teenage er en overgangsfase, hvor fysisk, mental og social udvikling finder sted.


Det er en vækstperiode. På grund af kønshormonproduktionen øges lysten til sex. Derfor skaber fantasien om samleje en illusion i deres sind, og seksuel ophidselse finder sted. Sådanne unges problemer skal således behandles af lærere, forældre og værger. De skal vejlede dem i denne alder, ellers kan der opstå et stort socialt problem i familien også i samfundet.


På grund af generthed over for at tale om sex, kan teenagere ikke diskutere deres problemer relateret til reproduktive organer med forældre og lærere. De får pres og kan træffe forkerte foranstaltninger for at overvinde det. Derfor bør korrekte retningslinjer vedrørende problemer med våde drømme, ændringer i reproduktive organer, menstruation gives til teenagere.


For at distrahere dem fra denne usædvanlige aktivitet, lad dem deltage i sociale aktiviteter. Meditation kan være den bedste metode til at få ro og kontrollere unødvendige ønsker. Der bør tilbydes seksualundervisning til teenagere, som kan hjælpe dem med at kende til sexrelaterede forbrydelser, familiens, lærernes ansvar, og de kunne også vide om ændringerne i kropsstrukturen i denne alder. På dette stadium er tiltrækning mellem mand og kvinde naturlig.


Så i stedet for at kontrollere dem, bør forældre og lærere vejlede dem på en ordentlig måde. De er ikke modne nok til at tænke på forholdet. De er for unge til at kæmpe rundt i et forhold. Teenromantik er ikke et nyt fænomen. I dag ser det ud til, at selv små børn er forelskede i jævnaldrende og berømtheder.


Teenagere er aktivt engageret i jagten på en partner. Men de fleste forældre frygter ofte det tidspunkt, hvor deres teenagere begynder at date. Den bedste måde at håndtere teenagerromantik på er, at forældre ikke bør være fordømmende over for deres teenagere, og kommunikationslinjerne mellem forældre og teenagere bør forblive åbne. Forældre bør tillade at date for socialisering af deres teenagere.


Det hjælper dem med at udvikle personlighed og lære at omgås socialt. Det fører dem til modenhed og bedre forståelse af voksnes forhold. Ved at tillade dem at date begynder teenagere at lære at gå på kompromis og samarbejde med partnere. Endelig bliver de i stand til at vælge deres kammerater.


Der er ikke meget mening i at modsætte sig teenageromance, da det ville være at svømme mod strømmen - det kan simpelthen ikke stoppes. I stedet ville det være bedre for forældre, lærere og værger at give sunde råd til teenagerne, så deres romantik ikke tager ubehagelige op- og nedture. Teeneromantik, hvis det er sundt, øger selvværdet, øger selvtilliden og fungerer i de fleste tilfælde som en modgift mod dårlige vaner som stoffer, drikkevarer og sexafhængighed.


Mange teen-romancer overlever i årevis og kulminerer i bryllupper. Et par andre ægget af begær og forelskelse kan falde hen ad vejen. Jeg synes, at teenageromantik bør frarådes. Det er tiden, hvor de lærer mere og vokser mere. I stedet for at spilde tid på dating, kan de bruge mere tid på studier. Så de skal forstå, hvad der er deres destination og ansvar. Da teenagere er en overgangstid for mental og fysisk transformation, er teenagere mere nysgerrige og skrøbelige omkring det modsatte køn.


Så det er indlysende, de tænker og fantaserer om romantiske forhold. De kan ikke lide noget med magt, uanset om det er godt eller dårligt. Derfor, hvorfor ikke vi, værger, går efter en anden måde at få dem til at føle sig frie og lade dem gøre tingene selv? Det betyder ikke, at vi helt lukker øjnene. Dette vil give os mulighed for at kende dem og deres hensigter, så vi kan lede og hjælpe dem med at vælge og holde de rigtige venner til dem.


Til dette ville mødre til deres døtre og fædre til deres sønner gøre arbejdet mere bekvemt. Som et resultat ville vores børn føle sig gode og ansvarlige på egen hånd, hvilket alle forældre, værger og lærere forventer af vores teenagedrenge og -piger. Den bedste måde at håndtere teenageromance på er ved at bringe en ændring i forældres, værger og læreres perspektiv.


Tiden har ændret sig, men deres måde at opfatte tingene på er stadig den samme. Derfor er tiden nu inde til, at folk bliver åbne over for kærlighedsforhold blandt teenagere. Romantisk forhold mellem teenagere bør tillades, fordi vi mennesker er tilbøjelige til at elske.


Før eller siden har alle brug for kærlighed.

No comments:

Post a Comment