Tuesday, December 21, 2021

At date en deprimeret person

At date en deprimeret person



En ekstra fordel ved at passe på dit fysiske og mentale helbred? Luk dette dialogvindue Vis alle 1 af 11 Finding love. Er det kærlighed? Spørg dem, hvad de har brug for fra dig for at få dem til at føle sig støttet. Folk, der virkelig ønsker at engagere sig i rige sociale interaktioner baseret på deres online og dating en deprimeret person erfaringer, i stedet for at stole på de gratis eller lange spørgeskemaer.





Skal jeg fortælle min partner?



Når din partner har depression, kan deres symptomer blive nøglefaktorer i ligningen af ​​dit forhold. Måske dating en deprimeret person anerkend depression som blot en del af deres komplekse identitet og fokuser på andre træk: deres kunstneriske talent, sans for humor, intelligens eller integritet.


Alligevel kan dit forhold stadig dating en deprimeret person unikke udfordringer, du måske ikke møder i andre forhold. Du kan stadig udvide medfølelse og sund støtte på en række forskellige måder. At lære at skelne myter fra virkelighed kan gøre en stor forskel i, hvordan du møder op for din partner.


Nogle mennesker beskriver depression som tung tåge eller et tæppe af ingenting. Andre siger, at det føles som at drukne. Mange mennesker føler sig så overhalet af sløvhed, apati og håbløshed, at de kæmper for at huske mere positive tilstande.


Du kan tilbyde bedre støtte, når du har en mere præcis forståelse af, hvordan depression påvirker din partner. At lave noget research er en fantastisk måde at udvide din viden på uden at lægge byrden af ​​uddannelse på din partner. Kom godt i gang med denne guide. Da depression påvirker mennesker på forskellige måder, så spørg om deres oplevelse, når du har styr på de grundlæggende fakta. Nogle mennesker føler sig bange for at dele selvmordstanker med deres kære, dating en deprimeret person.


En hurtig internetsøgning kan virke let for dig, men en person i en depressionståge kan føle sig overvældet af netop det dating en deprimeret person. Depression kan gøre det svært at gøre selv de ting, du virkelig gerne vil gøre, og din partner føler sig måske ikke altid klar til at følge planerne. Denne uinteresse, kendt som anhedonia, sker ofte med depression. Behandling kan hjælpe med at forny deres interesse og energi, men i mellemtiden kan du tilbyde medfølelse i stedet for kritik ved at validere deres følelser.


Depression er ofte drevet af kognitive forvrængninger og mønstre af negativ tænkning. I stedet for at forsøge at tilbagevise deres negative tanker, validere deres følelser uden at blive enige. Drej derefter forsigtigt deres opmærksomhed på deres styrker og positive egenskaber. Alle har brug for tid til egenomsorgdating en deprimeret person, men at passe på dit velvære bliver endnu mere vigtigt, når du støtter en elsket.


Udmattelse og stress kan i sidste ende føre til udbrændthed. Du kan endda selv begynde at opleve depressionssymptomer. Find flere tips til at oprette en personlig egenplejeplan her.


En ekstra fordel ved at passe på dit fysiske og mentale helbred? Det kan opmuntre din partner til at gøre det samme. Sunde grænser gør sundere forhold. Grænser hjælper med at beskytte fysiske og følelsesmæssige behov, så det er sundt at honorere dem.


At date en deprimeret person din partner aflyser jævnligt planer, når de føler sig dårlige, hvilket du fuldt ud forstår. Udfordringen ligger i, at de også vil have dig til at springe ud. Kan du komme over i stedet?


Måske i morgen? Mennesker med depression slår nogle gange ud og siger sårende ting. Vi kan snakke, når du føler dig roligere. En partner, der forsøger at håndtere depression, har muligvis ikke den følelsesmæssige kapacitet til at støtte dig, som de normalt ville. Alle har brug for social støtte, men venskaber uden for dit romantiske forhold bliver endnu mere værdifulde, når din partner har depression. At undertrykke følelser kan isolere dig og få dig til at kæmpe for at håndtere følelsesmæssige dating en deprimeret person, men betroede venner og familie kan lytte og tilbyde støtte.


Deres medfølelse og validering kan opfylde nogle af dine behov og have en positiv indflydelse på dit velvære. De fleste mennesker er enige om at elske nogen betyder at acceptere dem, som de er. Denne accept bliver endnu vigtigere, når din partner lever med depression. En parrådgiver kan hjælpe jer med at styrke jeres partnerskab, så I kan stå stærkere sammen. Crystal Raypole har tidligere arbejdet som forfatter og redaktør for GoodTherapy, dating en deprimeret person. Hendes interesseområder omfatter asiatiske sprog og litteratur, japansk oversættelse, madlavning, naturvidenskab, sexpositivitet og mental sundhed.


De siger, at kærlighed virker på mystiske måder, men tingene begynder at give meget mere mening, når du ser på dens virkninger på dit sind og krop. Er udvidede pupiller virkelig et tegn på tiltrækning? Geografisk adskilt fra din sande kærlighed? Disse 25 tips kan hjælpe dig med at holde tingene tæt på. Sundhedsforhold Discover Plan Connect.


Seksuel sundhed. Sundhed Sex Spørgsmål Identitet Fornøjelse Prævention Relationer. At date nogen med depression? Medicinsk anmeldt af Jennifer Litner, PhD, LMFT, CST — Skrevet af Crystal Raypole — Opdateret den 28. oktober, Lær om det Tilbyd opmuntring frem for råd Vær fleksibel Overvej kommunikation Tag tid til dig selv Sæt grænser Find din egen støtte Takeaway Del på Pinterest.


Lær mere om depression, dating en deprimeret person. Sigt efter at opmuntre i stedet for at give råd. Ved, at tingene måske ikke altid går som planlagt. Genovervej din tilgang til kommunikation. Tag dig tid til dig selv, når du har brug for det. Sæt grænser og hold dig til dem. Henvend dig til andre for at få støtte. Bundlinjen.


Læs dette næste. Medicinsk anmeldt af Alex Klein, PsyD. Medicinsk anmeldt af Janet Brito, Ph. Er det kærlighed? Udvidede pupiller og 7 andre tegn at holde øje med. Medicinsk anmeldt af Debra Rose Wilson, Ph. Sådan får du et langdistanceforhold til at fungere.


Medicinsk anmeldt af Jennifer Litner, PhD, LMFT, CST. Sådan genkender du et ensidigt forhold og genopretter balancen. De bedste CBD-cremer og -produkter til gigtsmerter.





michelle wie dating



Den stereotype idé om depression er en person, der føler sig trist hele tiden, men det er ikke den eneste måde, det kan påvirke folk. Depression kan også forårsage humørsvingninger, der ligner irritabilitet eller frustration, siger Debra Kissen, PhD, MHSA, klinisk direktør for Light on Anxiety Treatment Center. Når det sker, så prøv ikke at tage deres humørsvingninger personligt, foreslår hun. Og vær ikke bange for at træde ud, hvis du føler dig angrebet.


Både depression i sig selv og antidepressiv medicin kan føre til lav libido, så bliv ikke overrasket, hvis din partner ikke er klar til at gå ned. Undgå skyldfølelse for din partner eller pres dem til at have sex, når de ikke har lyst, siger Abigael San, D. Psy, en London-baseret psykolog.


Fokuser i stedet på at opbygge følelsesmæssig nærhed. Hvis der er én ting, du skal huske ved at date en med depression, er det, at det ikke er så nemt at overvinde depression som at muntre en op efter en dårlig dag. Selvom der er meget, du kan gøre for at støtte din partner, skal du være opmærksom på, at du ikke kan få deres helbredsproblemer til at forsvinde.


Opmuntr og støt dem, men læg ikke hele vægten af ​​deres depression på dine skuldre. Det kan se så indlysende ud udefra: Hvis de bare fokuserede på det positive og talte deres velsignelser, ville de have det så meget bedre!


Men prøv at afstå fra at tilbyde dine to øre, når du dater en med depression, medmindre din partner har bedt om det.


På samme måde hjælper det ikke at sige ting som "hygge dig" eller "det er ikke så slemt" - depression er et mentalt sundhedsproblem, ikke et dårligt humør. I stedet skal du blot minde din partner om, at du er her for dem, og at du tror på dem. At miste interessen for aktiviteter er et symptom på depression, så bliv ikke overrasket eller fornærmet, hvis din partner hellere vil blive hjemme end at gå ud.


Det første skridt er at opmuntre din partner til at komme ud af deres komfortzone og følge op på dine planer, siger Kissen. Men hvis de insisterer på at springe over, kan du kun kontrollere dine egne handlinger – ikke deres. Når din partner ikke er klar til at spise middag ude, kan det være nemt at falde ind i et forhold, der for det meste sker over sms, påpeger San.


Men når en partner har depression, er det vigtigere end nogensinde før at sikre, at I faktisk ser hinanden personligt ofte. Ved at gøre et punkt ud af at mødes personligt kan du hjælpe med at bekæmpe disse følelser af løsrivelse, din S.


måske oplever. Fordi depression kan føre til følelser af løsrivelse, kan du føle, at din partner begynder at miste interessen. Hvis det sker, skal du ikke bare acceptere det som det nye normale uden at tjekke ind med din partner. Det er skræmmende og ubehageligt at høre nogen tale om selvmordstanker, men det er vigtigt at have en åben dialog.


Men faktisk tror jeg ikke, det nødvendigvis er en meget nyttig måde at reagere på,« siger San. Ved at finde ud af, hvad der virkelig går gennem din partners sind, kan du finde ud af, om det at dø er en fantasi, som de aldrig ville handle på, eller om der er en reel nødsituation ved hånden, siger hun.


Uanset hvad, er det vigtigt at få disse følelser ud i det fri og opmuntre din partner til at få hjælp. Hos nogle par begynder den ikke-deprimerede partner at udføre hovedparten af ​​pligterne, som at lave aftensmad, betale regningerne og rydde op, siger San. Når du dater en med depression, vil en åben samtale hjælpe dig og din partner til at komme igennem depressive episoder sammen. Alle forhold står over for forhindringer, nogle mere end andre. At date en med depression er ingen undtagelse, og det kan endda være mere udfordrende.


Men dem med depression har ofte utrolige evner til empati, forståelse og følelsesmæssig indsigt, hvilket beriger relationer. Lær, hvordan andre kommer igennem lignende kampe, og få mest muligt ud af din fantastiske partner på trods af deres depression. For dem, der har depression, kan stigmatiseringen omkring deres symptomer afholde dem fra at date i første omgang.


Depression tager argumenter til et helt nyt niveau. For mange med depression føles sarkastiske kommentarer mere truende, og konflikter føles mere som personlige angreb. Selv et lille argument kan virke katastrofalt for en person med depression. De kan nemt give op og tro, at dine problemer ikke kan løses, mens du ser et skænderi som et lille bump på vejen.


Her vil dine kommunikationsevner skinne: Mind dem om, at I to er sammen af ​​en grund. Efter at have beroliget dem, kan du vende tilbage til det aktuelle problem: Vil du arbejde sammen med mig for at få os til at arbejde bedre? Din partner føler sig måske ikke altid deprimeret og kan ofte være varm, kærlig og glad. Dog kan anfald af depression få dem til at isolere sig fra dig. De vil måske ikke se dig eller tale med dig, eller de kan virke tilbagetrukne. Dette kan vare et par timer, til et par uger, og føles svært ikke at tage personligt.


Forstå, at det ikke er en refleksion over dig. Faktisk kan frygten for at miste dig, som måske er den eneste lykkelige ting i deres liv, forårsage afstanden i første omgang. At vise kærlighed og hengivenhed kan være svært, når de føler, at alt andet end dig stinker.


For eksempel kan deres konstante træthed og dårlige selvbillede få dem til at føle sig uelskelige eller uønskede, hvilket kan få dem til at skabe afstand.


Tips og strategier til at bevare dit følelsesmæssige velvære er beskrevet nedenfor. Den hårde sandhed er, at der ikke er nogen 5-trinsplan for at rette op på depression eller dit forhold.


Depression er gennemgående, uundgåelig på kort sigt og påvirker alle forskelligt. Men din personlige tankegang påvirker både dit forhold og din evne til at støtte din partner.


At vise din kærlighed og støtte til din partner er virkelig vigtigt, men vil aldrig være lig med terapi eller dedikeret mental wellness-støtte. Du er ikke ansvarlig for deres kampe, og følelsen af, at du er, lægger et urimeligt pres på dit forhold.


Bare gør dit bedste for at støtte dem, som enhver hengiven partner ville. Du kan indse, at konstant høje følelser dræner dig. At tage sig af din egen mentale sundhed er nøglen.


Ofte vil partnere sætte behovene hos deres betydelige anden, der er deprimeret, over deres egne.

No comments:

Post a Comment